Bencze Mária Dietetikus oldala
A dietetikus, a táplálkozástudománnyal foglalkozó szakember, aki segítséget tud nyújtani az egészség megőrzéshez, mint a gyógyuláshoz vezető úton, a helyes étrend meghatározásában. 2006 óta vállalkozói formában végzem munkám, mely lehetővé tette, hogy a szakma szinte minden ágába belekóstoljak, így tartottam előadásokat beteg és egészségesek számára, egyéni tanácsadást, részt vettem kiadványok szerkesztésében, írásában, főző kurzusok programjában, segítettem élelmezési üzem munkáját stb.
Fő feladatomnak tartom, hogy hozzásegítsem az embereket a minél hosszabb, derűs élethez, a megfelelő táplálkozás megismertetése révén. Ennek legjobb módszere, ha a gyakorlatban tesszük mindezt, például: együtt sütés, főzés során sikerül megismertetni az alapanyagokat, konyhatechnológiai folyamatokat, új ételeket. A táplálkozástudomány folyamatosan bővül újabb és újabb ismeretekkel, melyet Én is igyekszem figyelemmel kísérni, jelenleg a SOTE és Corvinus Egyetem, Táplálkozástudományi Mesterképzési Szak hallgatójaként.
» Szakmai tapasztalataim | » Kapcsolat |
» Egyéni tanácsadás | » Cégeknek, vállalkozásoknak |
Szakmai tapasztalat
- 2018 – : Budai Egészségközpont
- Szent Rókus Kórház
- Terápiás dietetikus
- Erzsébet Kórház
- Terápiás dietetikus
- SOTE Sebészeti és Transzplantációs Klinika
- Terápiás dietetikus
- Budaörsi Egyesített Bölcsődék
- Élelmezésvezető
- Dietetikus
- 2016: Táplálkozástudományi Mesterképzés, Semmelweis Orvostudományi Egyetem & Corvinus Egyetem
- 2012: Fitoterapeuta, Hyeronymus Bock Gyógynövényismereti Iskola
- 2004: Közgazdász vendéglátó és szállodaszakon, Budapest Gazdasági Egyetem
- 1988: Dietetika, Semmelweis Orvostudományi Egyetem
Tudományos társasági tagság
- Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság
- Magyar Táplálkozástudományi Társaság
- Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
- Aromaterapeuták Magyarországi Egyesülete
EGYÉNI TANÁCSADÁS
-
Örömmel segítek egészsége megőrzésében, testsúlyának normalizálásában minden korosztályban, terhesség, szoptatás időszakában, valamint sportolásnál.
A megfelelő táplálkozás betegségek esetén támogatja a gyógyulást, késlelteti az állapot romlását:- műtét utáni felépülésben,
- daganatos betegségeknél,
- cukorbetegeknél
- köszvény
- ételintoleranciák pl laktózintolerancia
- lisztérzékenység
- gyomor és bélproblémák pl székrekedés, divertikulozis
- epehólyag, epekő probléma
- hasnyálmirigy betegség
- vérzsíremelkedés
Első alkalomra javaslom, hogy legalább 50 percet szánjunk a megbeszélésre a továbbiakat pedig egyénileg egyeztetve alakítsuk ki. Minden igényre és problémára megtaláljuk a megoldást.
Az elméletben megbeszélteket gyakorlatban átültetve is meg tudjuk tapasztalni, így van lehetőség közös bevásárlás, piacozás lebonyolítására és közös főzéssel megtapasztalni az új technológiákat, új alapanyagokat.Helyszín: az otthonában, vagy egy Ön által választott helyen.
Tartalmazza:
CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK
- étrend-, étlap tervezés
- egészséges embereknek, minden korosztályra
-
- betegségekre
- előadások megtartása
- egészségnapok, tájékoztatók, előadások megtartása táplálkozási vonatkozásban
KAPCSOLAT
- Termékek összetétele
- Termékek kulcsszavai
- Termékek hatóanyagainak egészségügyi állításai
Gaiavit termékek rövid szakmai háttér
- Életmód javaslatok
- Mellékhatások
- Ellenjavallatok
- A webáruház összes terméke